ponedjeljak, 6. travnja 2015.

Proljeće. :)

Kao prvo želim svima da se zahvalim na broju prikaza moga bloga, i na dva vjerna sljedbenika. Takođe želim da vam se zahvalim na broju komentara iz prošlog posta. Stvarno nije mnogo, ali meni to puno znači. Imam još puno toga ovdje da postignem, ali sve će to vremenom da dođe. ( 2 sljedbenika|10.075 prikaza )

Meni je proljeće jedno od omiljenih godišnjih doba. Niti pada previše kiša, niti Sunce jako grije. Sve je umjereno. Za današnji post sam željela da napišem šta sve možete raditi tokom proljeća i njegovih predivnih dana. Jedan veliki plus je to što su dani duži pa možete skoro sve da stignete, zar ne?

1.Izaći napolje! 
Najviše vremena treba da provodite u prirodi. Ona se sada budi i sve postaje drugačije. Treba sve to da vidite i da u tome uživate. Drveće dobija pupoljke i ovo cvijeće, kako da to propustite? Ovih dana vas je škola okupirala, ali sada možete sve da uradite što prije niste mogli. Uživanje u prirodi će vas opustiti i učiniti srećnijima. :)

2. Računar, TV, spavanje, učenje, čitanje knjiga - časopisa! 
Naravno proljeće nije čitavo sunčano, nego ima i onih djelova gdje i kiša pada, kao npr. proteklih dana. Ali biće ih još. Zato možete da uzmete računar i da udete na njemu - prikladno vrijeme. Posjetite društvene mreže, odgledate neki film koji niste mogli, itd. Takođe važi i za TV. Pogledajte neku novu sapunicu, ili epizodu neke serije uz šolju toploga čaja ili tople čokolade. Spavanje vam je najpotrebnije. Još kako se sat preokrenuo, sve je otišlo - snaga, odmor, strpljenje... Naravno ne treba zapostaviti i učenje. Ako imate neki referat ili nešto za odgovor odmah na početku sedmice, zašto ne bi saa uzeli i ponavljali? A više vam vremena za odmor ostane. Ako je neko ljubitelj čitanja knjiga, zašto da ne? Uzmite knjigu ili časopis i skratite vrijeme kao i dosadu! 

3. Spremanje kuće!
Ako u toku škole niste stigli da sredite kuću. možete sada. Spremite kuću i svoju sobu. Olakšajte mami pola posla. I vi ćete se osjećati komotnije i srećnije, a i njoj će biti lakše! 

4. Shopping!
Niste stigli da kupite nešto sebi važno. Iskoristite vrijeme. Poslije toga izađite na sok ili kafu. A svejedno sada traju i rasprodje, negdje zimske, a negdje i proljećne.

5. Izađite sa društvom!
Lijek za sve probleme - društvo. Dogovorite se sa svojim društvom da izađete na sok/kafu. Isćaskajete i istračajte se. Ispričajte neke nove događaje i podjelite nešto novo sa njima. 

6. Putovanje!
Ako ste imali nekih planova oko putovanja, a niste stigli, krenite! Spakujte se i otputujte negdje na par dana. Vratite se čisti, svježi i odmorni. 

7. Pidžama - parti.
Ako vam roditelji ne dozvoljavaju da izađete sa društvom, organizujte sebi party. Zovnite par drugarica i fino se provedite.

Ovo su neki od planova kako bih ja provela
ovo divno proljće.
Ali svaki ima svoje, možda vam baš neki od
ovih pomognu.
To bi bilo to, pišite mi kako biste vi proveli 
svoje dane raspusta - proljeća.
Do sledećeg posta.

Kristina. :)


Broj komentara: 14:

  1. Mislim da svi trebamo rasporediti vreme i iskoristiti slobodno vreme :) a ne raditi jednu stvar čitav dan.Odličan post :)

    Poseti moj blog & učlani se: lovelifewithemma.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti Emmice. :) Veoma mi je drago ako ti se post sviđa. :D

      Izbriši
  2. Jedan od boljih postova, Kristina :)♥ Slažem se sa tobom, i mislim da raspust treba da iskoristimo za što više stvari ♥♥

    http://tvojadorotea.blogspot.com/#_=_ ♥

    OdgovoriIzbriši
  3. suuper post:-)

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlican post! :)♥

    Novi post, volela bih da cujem vase misljenje u komentaru; Ako ti se svidja moj blog , zaprati me! ♥ http://miljanadimitrijevic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
  5. Sjajan post, mada si mogla da dodas malo vise slika. :)

    Imam novi post, pa ako zelis komentarisi i pridruzi se mom blogu, ja tvom jesam. :)♥
    http://ninaw123.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bila sam u žurbi. :) Hvala na mišljenju. ;)♥

      Izbriši
  6. Zdravoooo, skoro sam napravila svoj teen makeup/moda/diy blog, pa molim te da ga pogledaš:
    Mimanmm.weebly.com ♥

    Inače super ti je post ☺ ♥

    OdgovoriIzbriši